Om Oss


Lindås Schakt & Maskin AB är ett växande mark- och anläggningsföretag där vi sedan starten har haft en tydlig tanke att bli det där företaget som inte redan finns. Vi ska helt enkelt vara lite bättre!

Vi på Lindås Schakt & Maskin AB erbjuder markentreprenader inom kabel- och fiberförläggning, med en strävan efter god kvalitet och 100% nöjda kunder, och att utföra arbetet i tid och med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi på Lindås Schakt & Maskin AB utför grävnings- och rivningsarbeten, och strävar efter att vara ett självklart val för beställare inom regionen, med stort fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

LSM-grävskopa

Vi på Lindås Schakt & Maskin AB utför vintervägunderhåll, med plogning av snö och sandning på flera platser, med fokus på att vara ute i tid och leverera ett väl utfört arbete till våra kunder.

Vi på Lindås Schakt & Maskin AB tar hand om projektering och utsättning, såväl som dokumentation och inmätning av de jobb som vi utför och på uppdrag åt andra, och använder moderna digitala lösningar och instrument för att åstadkomma högsta möjliga kvalitet.

Våra medarbetare på Lindås Schakt & Maskin AB arbetar på ett professionellt sätt och är väl utbildade på de maskiner och instrument som de använder i sitt arbete, såväl som har god erfarenhet av att arbeta med dem, varför de också kan använda dessa för att leverera ett väl utfört arbete till kund.

Våra medarbetare på Lindås Schakt & Maskin AB arbetar både självständigt och som del av ett team, där vi inspirerar och utmanar varandra till att skapa ett framgångsrikt företag, såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt.

Jobba Hos Oss


Är du intresserad av att jobba hos oss? Välkommen med din ansökan.

Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta att använda webbsidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer i vår integritetspolicy.